lo carrer del riu

lo carrer del riu

24 de gener, 2008

Vila-Real 0 - Barça 0

Puyal 240108 Curiós joc aquest. El Barça va tenir arraconat el Vila- real amb un solidari i generós partit, malgrat que li va faltar precisió en el remat, però va marxar abraçat a Valdés. El bon futbol desplegat per l'equip de Rijkaard a El Madrigal, i que per instants va provocar que el submarí groc anés a la deriva, no va quedar coronat per l'encert dels seus davanters. Però sí per les mans d'un excel.lent meta que va tornar a deixar la seva porteria a zero i entreobre el camí de les semifinals de Copa. D'aquí a una setmana, el Camp Nou dictarà sentència.

FOTOGALERIA SPORT: Les millors fotos del partit

Kosovo serà independent "en qüestió de dies"

El Parlament de Pristina proclamarà la independència de Kosovo "en qüestió de dies", segons ha assegurat des de Brussel·les el primer ministre kosovar, Hashim Thaçi. No hi ha cap data oficial per a l'anunci, però Thaçi ha afirmat Kosovo està preparat per proclamar-la "fins i tot avui". Si encara no ho ha fet, és per donar temps als seus aliats en alguns "procediments". El primer ministre kosovar ha negat haver rebut pressions d'Espanya i altres estat reticents a la independència perquè la proclamació s'ajorni fins després de les eleccions sèrbies del 3 de febrer i, fins i tot, de les espanyoles del 9 de març. Thaçi s'ha mostrat cofoi després de reunir-se amb el cap de la diplomàcia europea, Javier Solana.

El líder kosovar s'ha entrevistat l'Alt Representant de la Política Exterior comunitària, Javier Solana, i el comissari de l'Ampliació, Oli Rehn. I assegura que tant Brussel·les com Washington li han confirmat el seu suport: "Hem discutit de moltes coses, des de la Constitució als símbols; Kosovo ja ho té tot a punt per proclamar la independència i és una qüestió de dies".

El primer ministre kosovar ha desmentit que hagi rebut pressions per ajornar la proclamació i ha afegit que li ha passat més aviat al contrari i només ha rebut encoratjaments, tant dels Estats Units com dels països de la Unió Europea.

La PDE desconfia de la dessaladora de Cunit i reclama un altre emplaçament

La Plataforma en Defensa de l'Ebre (PDE) va advertir ahir que continua desconfiant del projecte de la planta dessaladora que el govern català té previst construir a Cunit. Segons el moviment social, el projecte servirà per interconnectar les xarxes del Consorci d'Aigües de Tarragona (CAT) amb la d'Aigües Ter-Llobregat (ATLL), i per fer arribar l'aigua de l'Ebre a Barcelona. La PDE, que va reclamar un altre emplaçament per acostar la dessaladora a Tarragona i així evitar la interconnexió, també va acusar la Generalitat de provocar una alarma excessiva per la sequera, així com de fer polítiques contradictòries en la gestió de l'aigua.

VilaWeb.cat: La PDE desconfia de la dessaladora de Cunit i reclama un altre emplaçament

VilaWeb.cat: Accions contra el regadiu del Xerta-Sénia

VilaWeb.cat: El guió dels nous transvasaments

La Veu de l'Ebre: La PDE acusa el govern de magnificar i gestionar de forma contradictòria la crisi per la sequera

El jutge Pedraz deixa en llibertat sense mesures cautelars l'alcaldessa d'Hernani

El jutge de l'Audiència Nacional Santiago Pedraz ha deixat avui en llibertat sense la imposició de mesures cautelars l'alcaldessa d'Hernani, Mariam Beitialarrangoitia, acusada d'un delicte d'enaltiment del terrorisme per les seves paraules de suport als presumptes membres d'ETA Igor Portu i Martín Sarasola durant l'acte de presentació de candidatures de la seva formació a Pamplona.

El fiscal Ignacio Gordillo havia sol·licitat al magistrat la imposició per a l'acusada de compareixences quinzenals a les dependències dels jutjats i l'obligació de no abandonar el territori espanyol, així com que facilités un domicili on pogués ser localitzada.