lo carrer del riu

lo carrer del riu

28 de juny, 2011

Tanca una escola alemanya per por al contagi d'E.coli

N'estem fins al monyo d'aquesta Europa que ens venen cada dia. Tot ve d'allí. Ja n'hi ha prou de vaques bojes, de pollastres constipats, de tomaques sense gust... Està demostrat: LES GRANS SUPERFÍCIES VENEN MERDA!!! Les autoritats alemanyes han tancat una escola de primària a l'oest del país aquest dimarts, després que alguns dels seus estudiants s'hagin posat malalts, afectats pel brot d'E.coli, el qual ha causat la mort de 48 persones.

El centre, ubicat a la ciutat d'Altenbeken, es tancarà durant una setmana, que és la durada del període d'incubació de l'E.coli, per prevenir un possible contagi del bacteri.

Almenys 4.000 persones a Europa i Amèrica del Nord han patit la malaltia. En tots els casos, els afectats havien menjat produït al nord d'Alemanya o bé hi havia viatjat.

El nombre de noves infeccions ha disminuït considerablement des del maig, quan va emergir el brot. Les autoritats han situat l'origen del focus en una granja orgànica propera a Hamburg que produeix vegetals.

De la seva banda, les autoritats sanitàries responsables de l'escola d'Altenbeken creuen que el contagi ha estat causat per la pobra higiene per part dels estudiants i els treballadors del restaurant escolar, més que pels brots vegetals. Han resultat malalts tres estudiants i s'estan fent proves a quatre treballadors que preparen menjar per als estudiants.

Els governs del Regne Unit i Holanda van demanar la població que evités consumir certs aliments vegetals després que nou persones resultessin infectades amb l'E-coli a França.

Mentrestant, Rússia ha aixecat la prohibició sobre les importacions d'hortalisses des d'alguns països de la Unió Europea com Holanda i Bèlgica i ha deixat Espanya i quatre membres més de la UE en la llista d'espera per poder accedir al seu mercat.