lo carrer del riu

lo carrer del riu

13 de novembre, 2011

Ayn Rand 1905-1982

"Quan se n'adoni que per a produir necessita l'autorització dels qui res produeixen; quan comprovi que el diner flueix cap als que no trafiquen amb béns, sinó amb favors, quan vegi que molts es fan rics pel suborn i per influències més que pel treball, i que les lleis no el protegeixen contra ells sinó, ben al contrari, són ells els que estan protegits contra vostè; quan repari que la corrupció és recompensada i l'honradesa esdevé un autosacrifici, llavors podrà afirmar, sense por d'equivocar-se, que la seva societat està condemnada. " Ayn Rand (1950)

Junqueras: “Estem en campanya permanent fins el dia de la victòria”

El president d'ERC, Oriol Junqueras, ha fet una crida a la unitat de l'independentisme en el míting central que la coalició d'Esquerra i Reagrupament ha fet aquest diumenge al Palau de Congressos de Barcelona. “Som una candidatura de partits polítics i persones independents, però el projecte desborda l'àmbit de la política i necessita guanyar la batalla en el món sindical, empresarial, universitari, associatiu o esportiu”, ha afirmat.

Junqueras ha reivindicat l'opció republicana com el veritable “vot útil” per Catalunya encara que els resultats no siguin els millors a curt termini. “La campanya no s'acaba el 20-N. Estem en campanya permanent fins el dia de la victòria”, ha exclamat.

Amaiur augura un xoc democràtic amb l'Estat

Els independentistes bascos reuneixen milers de persones en l'acte central de la seva campanya al simbòlic velòdrom d'Anoeta Amaiur va tornar a demostrar ahir la seva capacitat de mobilització i la fortalesa de la seva candidatura electoral i va reunir milers de persones al velòdrom d'Anoeta de Sant Sebastià, on la coalició sobiranista que integra l'esquerra abertzale, EA, Alternatiba i Aralar, va protagonitzar el míting central de la seva campanya electoral.

En un escenari històric per a l'esquerra independentista basca i davant un públic entregat, els dirigents de les diferents forces que participen en Amaiur van anar pujant a l'escenari per reclamar el vot per al 20-N. Entre ells, el líder d'EA, Pello Urizar, que va manifestar que “Amaiur és molt més que una suma de forces, és la unitat dels independentistes que anirà a Madrid en un moment històric per exigir una solució al conflicte polític”. A més, va advertir que, tot i que “l'Estat espanyol intentarà donar una sortida en fals” a aquest procés, aquesta unió de forces sobiranistes no té “por a la confrontació democràtica”.