lo carrer del riu

lo carrer del riu

30 d’octubre, 2007

La selecció catalana d'Hoquei patins guanya Sud-àfrica (10 a 1)

Catalunya ha guanyat la selecció de sud-africana en el partit d'aquest migdia, que finalment no ha estat televisat. La selecció catalana s'ha imposat per 10 a 1 a Sud-àfrica, que ahir va perdre davant Xile 8 a 1.

Segons les previsions, el partit d'aquesta nit si que es podrà veure a la televisió.

La justícia basca obre judici oral contra Juan José Ibarretxe per reunir-se amb Batasuna

Les reunions amb Batasuna que motiven la causa van ser els dies 19 d'abril del 2006 i 22 de gener del 2007 Ibarretxe 301007 COMr Roberto Sáiz, magistrat de la Sala Civil i Penal del Tribunal Superior de Justícia del País Basc (TSJPB), ha decretat l'obertura de judici oral contra el lehendakari, Juan José Ibarretxe, els dirigents del PSE-EE, Patxi López i Rodolfo Ares, i els membres de Batasuna que s'hi van reunir al 2006 i 2007. En un ordre judicial notificat avui, el jutge instructor considera que existeixen "indicis racionals d'haver-se perpretat els fets" que han motivat la incoació de la causa i que podrien ser constitutius de delicte de desobediència tipificat en l'article 556 del Codi Penal.

En conseqüència, el TSJPB resol procedir a l'obertura de judici oral, malgrat que la Fiscalia basca hagi demanat el sobreseïment i no hi hagi acusació particular. Per al magistrat, n'hi ha prou amb les acusacions formulades per l'acusació popular, exercida per el Foro d'Ermua i Dignidad y Justicia.

Les reunions amb Batasuna que motiven la causa van ser els dies 19 d'abril del 2006 i 22 de gener del 2007, amb el lehendakari, i el 6 de juliol amb els dirigents de PSE-EE.

Empar Moliner-Antoni Bassas

Moliner-Bassas 301007 CATr Empar: -No hi ha hagut ni un sol periodista, ni un sol humorista, ni un sol columnista, ni un sol ciutadà dels que troben intolerable que Carod-Rovira es digui Josep-Lluís, que hagi nomenat "Sergio Javier" al tal Sergi Xavier, l'energumen.

Antoni: -Però, posats a especular, podríem recordar que hi havia un tenista que quan guanyava era "el tenista español" i quan perdia era "el tenista catalán". Les coses van així!

El debut de Catalunya acaba amb victòria davant Argentina (6-3)

La selecció catalana juga la Copa Amèrica d'hoquei patins

El debut de Catalunya a la Copa Amèrica ha acabat amb una clara i valuosa victòria per sis gols a tres contra una de les seleccions més potents del campionat, l'Argentina. Al descans s'ha arribat amb un resultat de dos a un favorable a Argentina. El combinat sud-americà s'ha situat diverses vegades al davant al marcador, i totes dues seleccions han fet gal·la d'un vibrant joc ofensiu.

La selecció de Catalunya d'hoquei patins disputa aquest campionat gràcies a la seva adhesió a la Confederació Americana d'aquest esport.