lo carrer del riu

lo carrer del riu

17 de gener, 2010

A Miravet, per Sant Antoni, carrosses!!!

Com cada 17 de gener, a Miravet, al voltant de la plaça de l'Arenal, al costat del riu (molt crescut, per cert) s'ha fet la tradicional desfilada de carrosses. Que no es perdin les tradicions !!! i, per la nit, ...foguera!!!

Ridao recorda a CiU i PSC que les legislatures duren quatre anys i que hi ha tot de lleis que encara es poden aprovar

El secretari general d’Esquerra, Joan Ridao, va apel·lar ahir a la ‘responsabilitat de tots els partits polítics, especialment de l’oposició i CiU, perquè les legislatures duren quatre anys i no tres, i no es poden torpedinar ni frenar projectes legislatius i polítics transformadors, que responen a una aspiració majoritària de la societat catalana’, com són la Llei electoral, les vegueries o la Llei del cinema.

En referència a la llei electoral, Ridao afirmà que ‘sobta que fa quatre dies tot eren preses quan apretava el clima d’opinió contrari als partits, després de la reiteració d’episodis de corrupció en la vida pública que van empènyer a buscar fórmules per apropar la gent als seus representants, i que ara l’antagonisme entre alguns partits faci que no se’n vulguin recordar’.

La CE reconeix una 'falta de sensibilitat' per part de França en l'aplicació de la directiva europea del foc

El representant de la Comissió Europea (CE) a Barcelona, Manel Camós, ha reconegut en una entrevista a l'ACN que 'potser hi ha hagut una falta de sensibilitat' per part del govern francès en l'aplicació de la directiva del foc, que va entrar en vigor el 4 de gener. El Govern català va demanar més permissivitat en l'aplicació de la normativa comunitària i a l'Estat espanyol encara no s'aplicarà perquè està en procés d'adaptació. França no ha fet al·legacions a la directiva europea i a partir d'aquest mes les seves festes del foc sí que ja pateixen restriccions. La passivitat del govern francès en la transposició de la directiva ha molestat les colles de diables de la Catalunya Nord.

ETA afirma que el procés democràtic és 'la clau de la lluita a desenvolupar d'ara endavant'

L'organització armada basca ETA considera que 'la principal garantia del procés democràtic serà l'activació de la societat'. Així es va expressar ahir en un comunicat en basc al diari Gara, que publica avui. ETA hi situa el procés democràtic 'com a eix de la lluita a desenvolupar d'ara endavant'. Des d'avui, doncs, ETA es fa seus els plantejaments expressats per l'esquerra independentista basca, que al novembre ja es va pronunciar 'sense reserves' a favor d'un procés polític 'pacífic i democràtic'. GARA: ETA hace suyos los planteamientos expresados por la izquierda abertzale

VilaWeb: ETA fa seu el plantejament de l'esquerra independentista i diu que la clau de la lluita en el futur és el procés democràtic

El circ de la papallona

Un petit circ en plena depressió americana troba un jove sense extremitats que participava en una exhibició de rareses. El director del circ i el valor del jove aconsegueixen que aquest descobreixi la seva autèntica dignitat com a persona. Si disposeu de 20', gaudiu d'aquest curt!

Wikipedia: Nick Vujicic