lo carrer del riu

lo carrer del riu

18 d’octubre, 2011

Centelles demana a Rajoy i Rubalcaba que l'arxiu del seu pare es quedi a Salamanca

Mañana más !!! Prossegueix el fulletó Centelles. Octavi Centelles, fill del fotògraf Agustí Centelles, ha enviat dues cartes als candidats Alfredo Pérez Rubalcaba i Mariano Rajoy, en les quals els recorda que l'arxiu del seu pare, segons un contracte signat el 2009, ha de quedar-se a Salamanca.

En els escrits, Centelles subratlla que els acords de venda, l'acta notarial i el contracte signat al desembre de 2009 posen de manifest que l'arxiu del seu progenitor "ha de continuar en propietat del Ministeri de Cultura a la ciutat de Salamanca, a la seu del Centre Documental de la Memòria Històrica o un organisme estatal similar".

El PSC diu que els sobresous són culpa de la Generalitat

I tu més !!! El PSC ha passat al contraatac pel cas dels sobresous dels alts càrrecs cessats a la Diputació de Barcelona. En aquest sentit, el grup socialista de la corporació provincial argumenta que el decret de 2000 es basava en un de similar dictat per la Generalitat tres anys abans, quan Jordi Pujol era president.

Un turista alemany mor devorat per caníbals a la Polinèsia francesa ?

L'home va desaparèixer el mes passat. Arran de la troballa de restes del seu cos calcinades, se sospita que va morir devorat Fins ara ningú donava crèdit a la història de la seva parella, Heike Dorsch, lligada a un arbre i violada mentre intentava esbrinar el que li havia passat al seu home a l'illa Nuku Hiva, a la Polinèsia francesa. Però fa poc s'haurien trobat les restes del cos de Stefan Ramin, de 40 anys, calcinat a la remota illa tropical.

Després de tres setmanes de recerca s'han trobat restes humanes com ossos i dents, i també roba, entre les cendres d'una foguera presa en una zona inhòspita d'aquest territori situat a les Illes Marqueses. Les autoritats han enviat les restes a París, per determinar si són de Ramin. Si és així, es verificaria la versió de Dorsh.