lo carrer del riu

lo carrer del riu

09 de setembre, 2007

Operadors xinesos donen en directe i gratis els partits de la Lliga per Internet

Tot el que l’usuari necessita és el programa adient per poder visualitzar correctament la imatge. En moltes de les pàgines que viuen del futbol gratuït s’ofereixen al mateix temps programes per descarregar per si l’internauta no disposa del programari adient.

més informació al debat.cat

Potser que frenen !!!

El PP exigeix la bandera egspañola per la Diada a tots els ajuntaments El president del PPC, Daniel Sirera, ha instat el delegat del Govern a Catalunya, Joan Rangel, a actuar allà on no es compleixi la llei pel que fa a les banderes. En una costellada del PPC de Mataró, Sirera ha assenyalat que "és inadmissible que el màxim representant del govern de Zapatero a Catalunya estigui impassible davant l'incompliment d'una llei". En aquest sentit ha afegit que el PPC vetllarà perquè tant la bandera catalana com l'egspañola onegin el dia de la Diada a tots els ajuntaments catalans i si no és així, "demanarem al delegat del Govern a Catalunya que actuï en conseqüència".

El Dalai Lama defensa l'educació en valors humans en un sistema laic

El XIV Dalai Lama, Tenzin Gyatso, ha començat avui una visita de tres dies a Barcelona animant els seus seguidors a promoure en els nens els valors humans des d'un sistema educatiu laic i a mantenir les seves pròpies tradicions i religions en lloc d'adoptar-ne altres d'estrangeres. El líder religiós ha arribat amb el seu habitual somriure encara que sorprès de la melé que s'ha organitzat entre fidels, admiradors i periodistes. "Fins i tot jo he hagut d'empènyer per poder passar, sembla que us agradin les multituds i empènyer-vos", han estat les seves primeres reflexions. -L'any que ve, per Sant Antoni, vull anar a La Torre - Se li ha sentit dir.

L'incendi del Priorat i el Baix Camp continua sense poder-se controlar

Investiguen si el foc el va originar una espurna provocada per un tren o una central elèctrica Els Bombers de la Generalitat van anunciar ahir al vespre que continuaven sense donar per controlat el foc que afecta els termes municipals de Pradell de la Teixeta, la Torre de Fontaubella i l'Argentera des de dijous al migdia. Segons l'últim recompte, les flames han arrasat 443 hectàrees de matoll, conreu i pi blanc. L'alcalde de la Torre de Fontaubella, Jaume Rofes, va assegurar que els Agents Rurals de moment «no han trobat cap causa clara de l'origen de les flames». Tot i això, va apuntar que el foc l'hauria pogut provocar alguna espurna que s'hagués desprès al passar un comboi per l'estació de Pradell de la Teixeta.