lo carrer del riu

lo carrer del riu

25 de maig, 2011

Pròxima acció: Atents a l'atac que s'està preparant.

Idees concretes per a objectius concrets:

Ja tenim preparada la primera acció no violenta de lluita massiva i conjunta. Ajuda'ns a difondre-la, participa-hi allà on et trobis!!!

Els bancs i els especuladors han estat els principals causants de la crisi de manera que ells seran l'objectiu del nostre primer atac no violent.

El proper dia 30 de maig anem a manifestar la nostra indignació en contra de l'abús que practiquen els bancs no només contra els ciutadans de forma independent sinó també contra els estats.

Fem una crida a totes aquelles persones que estiguin d'acord amb les nostres reivindicacions, a participar en una retirada massiva de capital de les entitats bancàries el proper dia 30 de maig. Si ho estàs, et proposem treure en un sol moviment bancari la quantitat de 150 € del teu compte corrent. L'operació es pot fer al llarg de tot el dia, preferiblement acudint a les sucursals o utilitzant els caixers automàtics (amb múltiples de 10 -> 150).

El motiu d'escollir aquesta quantitat concreta, és perquè havíem de triar una xifra apreciable i simbòlica amb la força suficient per demostrar als bancs que aquests moviments són motivats des de la mateixa indignació que ens va fer mobilitzar el 15 de maig.

Pel que fa al dia 30 de maig, és perquè entenem que és un termini raonable perquè el missatge pugui difondre's adequadament i arribi al major nombre de persones que ens ajudin a ser el més efectius en el nostre atac no violent en contra de la voracitat dels bancs, en contra del sistema econòmic instaurat, en contra dels paradisos fiscals, en contra de l'especulació i a favor de l'interès general, de la solidaritat, en definitiva de les persones. A més, en aquesta data hi haurà transcorregut 15 dies des de l'inici de la mobilització, i serà un altre bon moment simbòlic per recordar que el nostre moviment només acaba de començar. El proper dia 30 de maig, es sentiran totes les veus cridant a l'uníson que un altre món és possible.

El proper dia 30 de maig es sentirà la veu del poble amb més força que la dels partits polítics.

El proper dia 30 de maig, es podrà explicar la indignació del poble, la reivindicació activa d'una democràcia real, en la qual es té en compte a les persones per sobre dels interessos econòmics, financers, especulatius ... les persones per sobre dels mercats.

El proper dia 30 de maig donarem un pas més cap a un món millor.

Comptem amb tu, divulga el missatge. Participa. Ens seguim veient cada dia a les places. "