lo carrer del riu

lo carrer del riu

15 de setembre, 2008

Que ve el "Boti" !!!

eMaragall anuncia que s'està estudiant modificar el calendari lectiu eMaragall 150908 CATr El conseller d'Ensenyament, eMaragall, ha assegurat que està intentant buscar un acord per començar el curs més aviat i, d'aquesta manera, escurçar les vacances escolars. "Cal un acord general i la implicació de diversos sectors", ha dit el conseller, que no ha entrat a matisar la proposta perquè "és una decisió que té molts efectes" i s'ha de consensuar. Sant Tornem-hi!!! Segur que ho consensuarà amb profes i alumnes?

En declaracions a Catalunya Ràdio, el conseller també s'ha pronunciat sobre els nous espais de benvinguda per a immigrants i ha insistit en què "no són guetos, en cap cas".

Respecte la vaga, eMaragall ha afirmat que no hi ha cap partit polític que doni suport al sindicat majoritari que amenaça amb les aturades, l'Ustec. VilaWeb/ElPunt: «Tenim a les mans, des d'ICV fins a CiU, fer el quadripartit educatiu» (eMaragall dixit)

20.000 internautes s'han sumat a la campanya per reclamar un estat propi per als Països Catalans


La campanya digital Estatpropi.cat per fer visibles en un mapa tots els partidaris de la independència dels Països Catalans ha arribat avui a la xifra dels 20.000 adherits, un any i cinc mesos després de posar-se en marxa. Un 85% dels adherits són del Principat, un 7% del País Valencià, un 4% de les Illes i, la resta, d'Andorra, la Franja i Catalunya Nord. Promoguda per Alexis Vizcaino, també ha situat al mapa els ajuntaments que van penjar l'estelada per la Diada.

El Barcelonès és la comarca que concentra un major nombre d'adherits, seguida del Vallès Occidental i el Maresme. Segons els promotors, el mapa 'comença a dibuixar amb fidelitat la situació de l'independentisme municipi a municipi', alhora que desmenteix 'que el poble català està confinat a una o altra comunitat autònoma'.

Estatpropi.cat també ha fet els mapes de les entitats de la Federació d'Organitzacions per la Llengua Catalana (FOLC) i de Sobirania i Progrés.