lo carrer del riu

lo carrer del riu

05 de novembre, 2011

Josep A. Duran i Lleida: "Aquesta podria ser la meva última legislatura en la política"

No cal, home. Fes-ho ara !!! El dirigent nacionalista confessa que els elogis de Zapatero li "han arribat a fer nosa", ja que el president espanyol l'usava com a contrapès d'un Rajoy tancat en banda però després no li feia cas.

Duran també confessa que durant un temps es pentinava cap a dalt els pocs cabells que tenia per tapar la calvície i que vol aprendre a tocar la bateria després de les eleccions. A nivell polític, reconeix que "prefereix marcar el ritme des de darrera". El cap de llista de CiU avança que aquesta podria ser la seva "última legislatura" al Congrés, tot i que assegura que no voldria acabar la "vida fent política". Després es planteja treballar ajudant en matèria de relacions internacionals en alguna gran empresa. Deu meu !!!

El PSC desenterra l'amenaça de que el PP intenti de nou transvasar l'Ebre

Així, així, a fer por !!! Recorden que CiU va estar d'acord amb el PHN Els socialistes han desenterrat avui a Tarragona l'amenaça de que el PP pugui intentar posar en marxa de nou el Pla Hidrològic Nacional (PHN), que tant de rebuig va suscitar a Catalunya i l'Aragó, i faci un transvasament de l'aigua de l'Ebre cap al el sud-est espanyol. L'expresident d'Aragó i secretari d'Organització del PSOE, Marcelino Iglesias, i els candidats del PSC per Tarragona i Barcelona, Francesc Vallès i Carme Chacón, respectivament, s'han referit a aquesta amenaça en les seves intervencions avui en un míting electoral al palau de congressos de Tarragona.

Merkel pronostica que Europa necessitarà deu anys per superar la crisi

Alemany, cinc. Je, je !!! La cancellera alemanya, Angela Merkel, ha pronosticat avui que Europa necessitarà almenys deu anys per superar la crisi del deute.

En el seu tradicional videomissatge dels dissabtes, Merkel ha assenyalat que el deute s'ha anat acumulant durant dècades, cosa que significa que "no deixarà d'existir d'un dia per l'altre".

Catalunya vol tenir Las Vegas d'Europa

A tu, t'ho han preguntat? A mi, tampoc !!! El projecte per construir un gran complex de joc a Catalunya preveu la inversió de 18.800 milions d'euros i la creació de 276.000 llocs de treball. Vinga, foteu-li fort !!! No s'ho creuen ni ells!!!