lo carrer del riu

lo carrer del riu

18 d’octubre, 2007

El minut d'or de Carod

Ni la Teresa de Ventdelplà ni la Pepa i l’Avelino d’Escenas de matrimonio ni Patricia Conde, ni tan sols José Coronado. Ningú va poder superar dimarts Josep-Lluís Carod-Rovira El líder d’Esquerra va ser l’estrella televisiva de la programació amb la seva intervenció al programa Tengo una pregunta para usted, de TVE. Les respostes del dirigent independentista van ser seguides per gairebé 4,5 milions de persones (4.491.000) amb una quota mitjana de pantalla del 25% a l’Estat.

El minut d’or, però, va arribar a dos quarts i cinc de dotze. Com si es tractés de la pròrroga o del llançament de penals d’un partit de futbol, 5.291.000 persones van quedar abduïdes al sofà sense deixar-se seduir pel comandament a distància. No hi hagué temptativa de zàping. Va ser l’instant en què una administrativa madrilenya, María José Álvarez, li va preguntar què representava per a ell Espanya. Curiosament, es tractava de l’última pregunta adreçada al polític republicà. La resposta de Carod va assolir una quota de pantalla rècord del 32,7%.

Luz Casal bolca la seva lluita contra el càncer en el disc 'Vida tóxica'

Luz Casal-Piensa en mi A principis del 2007, Luz Casal va suspendre precipitadament la seva gira europea perquè l'operessin d'urgència d'un càncer de mama. "Des del 23 de febrer he après a conviure amb el verí i la toxicitat... Les meves venes estan cremades. Els meus ulls, vagues i plorosos. Els meus ossos, adolorits. Els meus músculs, lents. El meu cervell, mandrós", explicava la cantant en un impactant comunicat. Nou mesos després, i sota l'explícit títol Vida tóxica, l'artista gallega tornarà el 21 de novembre amb el que serà l'onzè disc de la seva carrera. Un àlbum forjat entre la quimioteràpia i la radioteràpia, i amb un primer senzill que és tot un cant a l'optimisme, Sé feliz.

Luz Casal-Sé feliz

Web oficial de Luz Casal

Els esvorancs de l'AVE s'empassen un vehicle i una via de Rodalies

L'empresa culpa la pluja dels enfonsaments, però el col.legi d'enginyers els atribueix a la pressa