lo carrer del riu

lo carrer del riu

02 de novembre, 2007

Isabel Teruel existe !!!

Després d'Aznar fent apologia de l'alcohol i recordant a Sarkozy fent una roda de premsa borratxo, arriba la tercera entrega dels polítics que flirtegen amb l'alcohol. Es tracta d'Isabel Teruel, la portaveu d'educació a les Corts aragoneses, que va fer una intervenció força graciosa, suposem que passada de copes havent dinat.

ÚLTIMA HORA: Dimiteix una alt càrrec sueca per emborratxar-se en públic

Ulrica Schenström, secretària d'Estat d'Emergències de Suècia, va dimitir ahir després de la publicació d'unes fotografies al diari sensacionalista Aftonbladet en què se la veu besant en un bar un periodista, Anders Pihlblad, del canal TV4, que després va reconèixer que tots dos havien begut massa.

Schenström, de 35 anys, va presentar la dimissió després d'una setmana d'intens debat en els mitjans de comunicació sobre si era apropiat el comportament de la responsable d'Emergències, que es va passar una nit bevent i abraçada al reporter en un local públic.

-Alegria ! ...i ja en van 4 !!! No pensàvem que a Suècia fossin tan estrets. Sempre havíem pensat tot lo contrari.

-Aprofitant quel Pisuerga passa per Valladoliz, i en homenatge a tots ells, hem encetat una nova etiqueta "alcohol" que agruparà els comentaris de vins, cervesa, destil·lats, festes i consumidors d'aquests productes de la Mare Terra.

El Marroc amenaça amb una crisi diplomàtica si els Reis visiten les "ciutats ocupades i espoliades" de Ceuta i Melilla

El primer ministre marroquí, Abbas El Fassi, ha expressat la "sorpresa" del govern alauita després de conèixer la pròxima visita dels Reis d'Espanya a les "ciutats marroquines ocupades i espoliades" de Ceuta-Melilla els pròxims dies 5 i 6 de novembre. Després de considerar que l'esmentat viatge "influirà sobre les relacions privilegiades" que existeixen entre Espanya i Marroc, va confiar que "es renunciï" a ell.

Viquipèdia: Ceuta

Viquipèdia: Melilla

La policia portarà als tribunals els que atiaven la "teoria de la conspiració"

Entre els potencials denunciats hi ha el dirigent del PP Ignacio Astarloa o el periodista Jiménez Losantos El Sindicat Unificat de la Policia, el majoritari (més de 30.000 afiliats), ha anunciat accions legals contra els polítics i periodistes que mantenen l'anomenada "teoria de la conspiració" en el cas dels atemptats de l'11-M un cop la sentència judicial ha desmuntat aquesta tesi.

L'objectiu de les querelles seria defensar els agents que han estat acusats d'encobridors, autors, inductors, còmplices o falsificadors en la investigació dels atemptats.

La sentència dels pitjors atemptats terroristes viscuts a Europa ha descartat que ETA tingués cap relació amb els tràgics fets de l'11 de març del 2004. Es desmunta, així, l'anomenada "teoria de la conspiració", que en els últims anys han alimentat alguns periodistes i polítics.

Nova crema de fotos del rei en una manifestació antimonàrquica a Girona

Nova protesta antimonàrquica a Girona. Un home ha cremat aquest dijous una fotografia on apareixien Franco i el rei en la manifestació independentista convocada a Girona per donar suport als divuit encausats per l'Audiència Nacional per la crema de fotografies del monarca.

L'acte ha començat amb una actuació de bastoners i amb les paraules de l'excoordinador del sindicat Unió de Pagesos

Catalunya guanya el Brasil (3-0) i tanca la primera fase com a líder

Catalunya ha tancat la seva brillant participació a la primera fase de la Copa Amèrica amb una nova victòria (3-0), aquest cop contra la selecció amfitriona, el Brasil, que ha quedat classificada en segona posició. Hores abans Catalunya havia derrotat àmpliament Xile (5-1), equip contra el que tornarà a jugar aquest dissabte, ara en semifinal. El Brasil i l'Argentina jugaran la segona semifinal.