lo carrer del riu

lo carrer del riu

08 de novembre, 2011

Una vintena d'activistes assalta el despatx del president de CatalunyaCaixa

Una vintena d'activistes de la candidatura Anticapitalistes ha irromput aquest dimarts en el despatx del president de CatalunyaCaixa, Manel Rosell, a la seu central de l'entitat a la Via Laietana de Barcelona, per exigir la devolució del rescat que s'ha pagat per bancs i caixes.

Els activistes han esgrimit un xec gegant amb la quantitat de 17.000 milions d'euros, exigint-li al president que el signés per “retornar els diners al poble de Catalunya”, i li han preguntat on han anat a parar aquests diners, exigint-li una resposta, al que ha respost que no es pot entrar al seu despatx violentament.

Al crit d'‘On estan els diners? Els tenen els banquers' i ‘Aquesta crisi no la pagarem', els activistes s'han quedat al despatx entre les 13.30 hores i les 14 i han desplegat una pancarta amb el mateix missatge: ‘Sí que hi ha diners, els tenen els banquers. Anticapitalistes'.

Durant aquesta mitja hora, Manel Rosell ha restat la major part del temps al seu despatx i ha escoltat les seves reivindicacions sense contestar-los.

Tinc una idea !!!

El govern català vol fomentar l'esperit emprenedor en els estudiants catalans.

El Chupa-Chups és un cas d'èxit de l'empresa catalana, i els estudiants l'han de conèixer i saber com s'arriba a crear una marca amb possibilitats. És el convenciment de la consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, que impulsa un conjunt de mesures, que ha batejat amb el nom de Catalunya, escola d'emprenedoria, per fomentar l'emprenedoria i l'esperit empresarial des de primària fins als cicles postobligatoris.

ElPunt/Avui: La Generalitat fomentarà l'afany emprenedor entre els estudiants

Un musulmà i un caricaturista es fan un petó a la nova portada de 'Charlie Hebdo'

La revista satírica francesa Charlie Hebdo ha respost amb ironia a l'atac que va rebre la setmana passada a la seva seu després de publicar una portada en què s'anunciava que Mahoma s'havia convertit en redactor en cap de la revista per un dia. En el número d'aquesta setmana, la portada mostra un musulmà i un caricaturista fent-se un petó apassionat, sota el títol, "l'amor és més fort que l'odi".

Via lliure al cementiri nuclear individualitzat d'Ascó

Foteu-li pel dret !!! L'Associació Nuclear Ascó-Vandellòs II (ANAV) ha començat fa pocs dies la construcció del Magatzem Temporal Individualitzat (MTI) a Ascó (Ribera d'Ebre). Amb el popularment conegut com a cementiri nuclear, la central ampliarà la seva capacitat d'emmagatzematge, ja que les piscines on s'acumulen els residus només podrien acaparar les restes de combustible dels propers dos o tres exercicis. Com ha explicat el director general de l'ANAV, José Maria Grávalos, el magatzem individualitzat "permetrà tenir capacitat per operar amb seguretat, que és del que es tracta". Les obres acabaran d'aquí a pocs mesos i s'espera que en menys d'un any s'hagi atorgat el permís de funcionament perquè l'MTI estigui operatiu al segon semestre de l'any que ve.