lo carrer del riu

lo carrer del riu

17 de setembre, 2007

Uns 3.000 abonats de Fecsa Endesa, afectats per una avaria en el barri de Vallcarca de BCN

De moment, no s'ha pogut precisar l'origen de l'avaria, que no tindria el seu origen en cap subestació, segons l'empresa.

Uns 3.000 abonats del barri de Vallcarca de Barcelona han resultat afectats des de les 07:25 hores d'avui per una avaria elèctrica de l'empresa Fecsa Endesa. Segons han informat fonts de la companyia, a les 09:15 hores Fecsa Endesa ha restablert ja el subministrament elèctric als 3.000 abonats afectats.

De fet, un miler d'abonats dels 3.000 afectats ha recuperat el subministrament elèctric cap a les 07:50 hores, moment en què l'empresa ja ha avançat que preveia que l'avaria quedés solucionada per a la totalitat dels seus clients cap a les 09:00 hores d'avui.

-Associacions de veïns i grups independents d'afectats estan organitzant peregrinacions a Lourdes per assistir a la famosa processó de les espelmes a veure si els de Dalt els tenen en més consideració que Fecsa Endesa.

-Cap problema, infraestructures de primera ... Zp dixit

El president del CGPJ reclama davant del Rei un acord parlamentari per a renovar el Consell General del Poder Judicial.

El CGPJ està en funcions a l'haver finalitzat el seu mandat de cinc anys el passat 7 de novembre, la seva renovació està pendent després de no haver fructificat les converses mantingudes entre PSOE i PP i s'ha convertit en el més longeu de la història d'aquest òrgan, creat el 1980.

El PP torpedina la renovació perque això l'afavoreix. Ara són majoria i ho volen seguir sent quan s'hagin de pronunciar sobre l'Estatut. Sorpreses ? Cap !!!

El vocal del Consell General del Poder Judicial, Alfons López Tena, ja va anunciar que el PP no deixarà perdre la majoria, encara que la situació sigui vergonyosa.

López Tena CGPJ 300807 CATr

'Els alts funcionaris de l'estat són carrinclons, tancats i provincians'

TORNA LA CENSURA ?

El CAC retreu la falta d'equanimitat de TVC en l'emissió d'un reportatge sobre Terra Lliure. L'organisme assegura que el programa no s'ajusta a la missió de servei públic que té la cadena autonòmica.

Denuncia un excés d'opinions favorables a la banda, l'escassa presència de les víctimes i la utilització de fonts d'informació "insuficients" i "esbiaixades".

El Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC) ha retret a Televisió de Catalunya (TVC) l'emissió d'un documental sobre l'organització terrorista Terra Lliure, al considerar que hi dominaven les visions i les opinions favorables a aquesta banda i que es va utilitzar un llenguatge que considera incorrecte.

Després d'analitzar el documental, emès el 14 d'abril per El33, el CAC ha enviat una carta al director general de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió (CCRTV), Joan Majó, en què assegura que el programa "presenta alguns problemes d'encaix respecte a les missions de servei públic que té encomanades TVC".

Història de l'organització

Amb el títol Terra Lliure, punt final, el documental, dirigit per David Basa, repassava la història de l'organització armada des del seu naixement el 1979 fins a la seva dissolució el 1995.

En el seu informe, el CAC assegura que la veu en off que serveix de fil conductor en el documental "utilitza el mateix vocabulari que els exintegrants de l'organització terrorista", de manera que parla d'"accions armades" en lloc d'atemptats i d'"activistes" i no de terroristes.

Quan es refereix a Terra Lliure, el documental usa a més paraules com "grup", "organització", "organització armada", "grup armat" i "organització clandestina", però mai organització terrorista.

Falta de pluralitat

A més, l'espai només utilitza la paraula "atemptat" quan es refereix als artefactes col·locats en seus de l'MDT (Moviment de Defensa de la Terra) i Crida a la Solidaritat per part de membres de grups d'extrema dreta.

El CAC també considera insuficients la representació de víctimes entrevistades en el documental (només n'apareix una entre les 31 persones entrevistades) i que la majoria dels testimonis pertanyen al mateix sector ideològic, de manera que es planteja "una falta de pluralitat de visions i opinions".

Opinions favorables

El nombre d'opinions que es consideren favorables a Terra Lliure, que arriben a 57, representen el 50% del total i superen les desfavorables, neutres o que només aporten informació.

En la descripció que fa el CAC, les opinions sobre les operacions policials empreses contra Terra Lliure són majoritàriament negatives. I apunta que les fonts d'informació són "insuficients" i "esbiaixades".

L'organisme evita, no obstant, realitzar cap consideració sobre si el documental pot fer "apologia" del terrorisme i assegura que aquesta qüestió l'hauria d'analitzar el Poder Judicial.

Homenatge a Terra Lliure

elperiodico.com

Història de Terra Lliure

Viquipèdia: Terra Lliure

Ryanair utilitza la imatge de Zapatero en la seva nova campanya al considerar-lo un "reclam simpàtic"

L'aerolínia compara els seus preus amb l'ajuda del Govern pels nous naixements. L'aerolínia de baix cost Ryanair ha decidit utilitzar com a reclam per a la seva publicitat a Egspaña la imatge del president del Govern i la comparació de les seves ofertes amb la iniciativa social de l'Executiu d'atorgar 2.500 euros per cada naixement.

En un anunci a tota pàgina en blanc i negre, publicat a la pàgina 9 del diari ABC, apareix la publicitat de l'empresa irlandesa amb dos milions de places per viatjar entre l'octubre i el febrer. El president del Govern hi apareix somrient amb una bafarada a manera de les utilitzades en els còmics en què considera millor l'oferta de Ryanair que la seva ajuda per cada nou fill.

-Aquesta companyia ja ha begut oli. Amb lo gafe que és ZP, poca gent pujarà en aquests avions. No saben on s'han posat. Primer es pregunta !!!

El bàsket egspañol ja és tan gafe com la selecció de fummol !!!

Egspaña viu la seva pitjor versió i deixa escapar l'or contra Rússia Pau Gasol, desolat després de la derrota. Mitjons negres amb wambes ? Amb wambes, mitjons blancs !!! de tota la vida !!! Les derrotes comencen per no cuidar els detalls !!!

59-60 Egspaña va morir a la desesperada i va cedir una medalla que semblava feta especialment per a ells. Un cop molt difícil de pair per a un equip que ja es veia campió.