lo carrer del riu

lo carrer del riu

01 d’octubre, 2007

Ronaldinho: "Tots saben el que faig i el que deixo de fer, no me n'amago".

"Em va molestar el que van dir, però sé on respondre", ha indicat el davanter barcelonista. El brasiler Ronaldo d'Assis 'Ronaldinho' ha assegurat que surt "igual ara que fa dos anys", insisteix que no ha "incomplert el codi" de l'entitat, així com que al club "tots saben el que faig i el que deixo de fer, no me n'amago".

El barcelonista, que ha tornat davant l'Stuttgart a una convocatòria després de tres partits fora de l'equip a causa d'una lesió muscular, una absència que va coincidir amb la publicació de les seves suposades sortides nocturnes, ha reiterat en que vol quedar-se al Barça. "A Barcelona em sento com a casa", ha afegit.

TV3 - Polònia - Mònica Terribas entrevista Frank Rijkaard

'El Jueves' "crema" el rei a la portada.

La revista El Jueves d'aquesta setmana, que ha de sortir als quioscos aquest dimecres dia 3 d'octubre, no ha volgut deixar de banda la polèmica i les detencionsper la crema de fotografies dels reis.

Els humoristes han dibuixat a la portada de la publicació el rei en flames. El monarca, sota el títol "El rei, muy quemado" diu "¡Ya vale!, ¿no?" mentre fa un gest de molèstia. A més, a l'interior els humoristes fan un repàs de les reaccions del "tema del moment", com el qualifiquen.

TV3 - Polònia - El rei d'Espanya crema les seves fotos