lo carrer del riu

lo carrer del riu

07 de setembre, 2007

La UE garanteix l’anonimat de les descàrregues a Internet

Les operadores d’Internet no estan obligades a delatar ni a facilitar la identitat dels usuaris, a través de les seves adreces IP, que realitzen descàrregues de vídeos i pel·lícules a Internet en cas que es tracti d’un plet civil. Així ho ha dictaminat el Tribunal de Luxemburg desprès de l’informe presentat per l’advocada general del Tribunal Europeu, Juliane Kokot, encarregada del plet que la societat Productos de Música de España (Promusicae) ha dut a terme contra Telefónica per negar-se a facilitar la identitat dels usuaris que han realitzat descàrregues. Kokot i el Tribunal europeu consideren que es fonamental preservar les dades personals dels internautes sempre i quant aquests no estiguin subjectes a causes criminals o es tracti d’una qüestió que afecti a la seguretat nacional.

Que cabrooon !!! Maragall se suma a Pujol pel "tancament de caixes"

Maragall considera que "no està gens malament" que Pujol insinués una vaga fiscal. L'expresident de la Generalitat, Pasqual Maragall ha valorat positivament la proposta de "tancament de caixes o vaga fiscal" de Jordi Pujol. Maragall ha considerat al respecte que "és el mateix demanar més diners o més inversions a l'Estat que dir 'si no m'ho fas no et pagaré'", tot i que ha reconegut que "hi ha uns sistemes més educats i uns altres menys". Malgrat això, Pasqual Maragall, ha expressat que "quan els sistemes més educats no acaben de funcionar, que és el que sembla, no està gens malament que una persona que ha estat president de la Generalitat durant 20 anys recordi el que va passar ara fa un segle", en referència al tancament de caixes de 1898, que va ser conseqüència directa de la crisi colonial.

La Federació dels EUA també pressiona l'espanyola per jugar el partit amb Catalunya

La Federació dels EUA envia una carta a la Federació espanyola demanant que reconsideri la decisió. La Federació Catalana s'adreça al tribunal de l'esport de Lausana.

El secretari general del US Soccer, Dan Flynn, ha enviat una carta a la Federació espanyola de futbol per demanar-li que rectifiqui la decisió, i doni permís per jugar el Catalunya-EUA. En la missiva, Flynn recorda que fa més de tres mesos que el partit està previst. Així mateix, ressalta que la Federació americana ja ha venut els drets d’imatge del matx, i ha adquirit compromisos amb els patrocinadors. La Federació catalana ha tingut accés a la carta, i ha confirmat la informació a Vilaweb.

Així mateix, Flynn diu que no entén per què el partit perjudica la selecció espanyola. Recordem que la Federació catalana havia anunciat que no convocaria els jugadors cridats per l’espanyola.

D’altra banda, la vicepresidenta del Govern espanyol, Maria Teresa Fernández de la Vega, ha dit que està segura que la Federació catalana complirà la llei. També ha recordat que l’única selecció que pot representar Espanya en competicions oficials és l’espanyola. Això, tot i que el partit Catalunya-EUA és amistós.

Per la seva banda, la Federació catalana ha demanat la intervenció del Tribunal Superior de l’Esport, perquè autoritzi, finalment, el matx.

Precisament, el conseller d’Interior i Relacions Internacionals, Joan Saura, ha reiterat que la Generalitat recomana a la Federació catalana jugar el partit, malgrat el vet de la RFEF.