lo carrer del riu

lo carrer del riu

08 de novembre, 2011

Una vintena d'activistes assalta el despatx del president de CatalunyaCaixa

Una vintena d'activistes de la candidatura Anticapitalistes ha irromput aquest dimarts en el despatx del president de CatalunyaCaixa, Manel Rosell, a la seu central de l'entitat a la Via Laietana de Barcelona, per exigir la devolució del rescat que s'ha pagat per bancs i caixes.

Els activistes han esgrimit un xec gegant amb la quantitat de 17.000 milions d'euros, exigint-li al president que el signés per “retornar els diners al poble de Catalunya”, i li han preguntat on han anat a parar aquests diners, exigint-li una resposta, al que ha respost que no es pot entrar al seu despatx violentament.

Al crit d'‘On estan els diners? Els tenen els banquers' i ‘Aquesta crisi no la pagarem', els activistes s'han quedat al despatx entre les 13.30 hores i les 14 i han desplegat una pancarta amb el mateix missatge: ‘Sí que hi ha diners, els tenen els banquers. Anticapitalistes'.

Durant aquesta mitja hora, Manel Rosell ha restat la major part del temps al seu despatx i ha escoltat les seves reivindicacions sense contestar-los.