lo carrer del riu

lo carrer del riu

25 d’agost, 2007

Catalans, catalans !!!

Final de la Carnegie Challenge Cup amb els Catalans Dragons a l'estadi de Wembley El mític estadi s’omplirà amb 90.000 aficionats, uns 4.000 dels quals, la majoria arribats de la Catalunya Nord, animaran els Dragons

“Catalans, catalans!”. Aquest és el crit de guerra amb què els aficionats dels Catalans Dragons de Perpinyà animen el seu equip, i el crit que s’escoltarà aquesta tarda (25.08.2007, 16.00 h, C33) a les graderies del nou estadi de Wembley en la gran final de la Carnegie Challenge Cup, que no és altre esdeveniment que la Copa anglesa de rugbi a XIII, una competició de primera línia al Regne Unit.

Els Catalans Dragons aspiren avui a una fita sense precedents: convertir-se en el primer equip no anglès que guanya la Carnegie Cup. Bé, de fet, els de Perpinyà ja són el primer equip no anglès que arriba a la final. Una final que els enfrontarà al Saint Helens, el campió del món de clubs, i que es presenta amb un pronòstic incert.

El mític i renovat estadi anglès s’omplirà amb la presència de 90.000 aficionats, dels quals uns 4.000, la gran majoria arribats de la Catalunya Nord, donaran suport als Catalans Dragons. Aquests seguidors ben segur que viuran un moment ben emotiu quan, en els prolegòmens de la final, els cors i l’orquestra de la reina Elisabet II interpretaran a la mateixa gespa Els segadors, l’himne de Catalunya, que també és l’himne oficial del club de Perpinyà, que escolten els jugadors abans de cada partit. També s’escoltaran els himnes del Saint Helens i el d’Anglaterra, el God save the Queen.

Ea, ea, ea, españa se cabrea. Vinga catalans dragons, a guanyar la copa. Visca els Països Catalans !!!

No sóc espanyol, em sento Català i tinc la pell de gallina llegint això. VISCA CATALUNYA LLIURE !!!

Cap comentari: