lo carrer del riu

lo carrer del riu

12 de setembre, 2007

Josu Jon Imaz plega !!!

Imaz no es presentarà a a la reelecció de la presidència del PNB i deixa la política activa. El president del PNB, Josu Jon Imaz, ha anunciat que no es presentarà a la presidència de l'EBB, màxim òrgan executiu del partit, al mateix temps que ha comunicat la seva decisió de la política activa.

En una carta remesa a diversos mitjans de comunicació, Imaz assegura que no renuncia a aspirar a una nova presidència dins el procés electoral intern, i afirma que està preparat per tornar a la seva activitat professional després de 13 anys de compromís amb el PNB.

La renúncia d'Imaz arriba després que l'executiva del PNB aprovés el passat dilluns la ponència que definirà la estratègia del partit pels propers quatre anys, en la qual es contempla la possibilitat de realitzar directament un referèndum sobre el futur polític del País Basc. La decisió dels fins ara president del PNB dóna avantatge al sector sobiranista representat per Joseba Egibar.

-És una bona notícia per a l'independentisme. Aquest senyor semblava més aviat un infiltrat de Ferraz que el president de l'EBB.

-Voleu dir que aquest senyor no acabarà apuntant-se a "Basta Ya", o "Ciutadanos"?

-Adéu Josu Jon. Entenem la teva dimissió. Ho has fet amb elegància i discreció, sense dramatitzar. Ets tot un senyor. Però també has d'entendre que el president d'un partit no ha de posar fre a les propostes del lehendakari. Ell és el President de tot Euskadi. Bona sort. Agur.

-Si tan el PSOE com el PP lamenten la seva dimissió, és perque el Josu Jon Imaz representa el sector espanyolista del PNB. És el Duran i Lleida del país basc.

APOSTAR POR EL FUTURO - carta del Josu Jon Imaz adreçada al diari GARA