lo carrer del riu

lo carrer del riu

28 de setembre, 2007

La probable majoria conservadora al TC fa perillar l'Estatut.

TC 280907 CATr El debat sobre els recursos que s'han presentat contra l'Estatut tindria lloc amb una majoria conservadora del TC.

El sector tradicional del Tribunal Constitucional (TC) ha guanyat una votació que fa que la presidenta i el vicepresident del TC s'hagin d'abstenir en el debat sobre la reforma de la Llei Orgànica del TC.

Arribat el cas, el debat sobre els recursos que s'han presentat contra l'Estatut tindria lloc amb una majoria conservadora del TC, en principi partidària de plantejar-se els recursos presentats pel Partit Popular.

L'abstenció forçada de la presidenta del TC, María Emilia Casas, ha permès que el magistrat més antic del tribunal, Vicente Conde, de perfil conservador, hagi fet ús dels poders del president emetent un vot de qualitat, amb valor doble, que ha desfet l'empat a 5 fins ara habitual a les votacions.

El 8 d'octubre es reuniran de nou els magistrats per ratificar la decisió.

-Si la majoria de Catalans, no ens interessa aquesta porqueria d'Estatutet!!, el que volem, és i com és lògic, que totes les nacions, ens puguem governar per nosaltres mateixes, és a dir la INDEPENDÈNCIA, i engegar als opressors espanyols, el seu himne i la seva bandera, a un lloc que és molt lleig de dir, però espero que tothom ho entengui. I val a dir, que aquesta opinió, són ells els que s'ho estan guanyant a pols amb tantes imposicions.

-"Majoria conservadora" (????!!!!). És un somni ? Quin llenguatge és aquest ? Típic de la societat espanyola. Potser ja fóra temps de parlar clar i català: "MAJORIA ESPANYOLA, PRO-ESPANYOLA I ANTI-CATALANA". Aquesta és la veritable identitat dels individus que ens tenen agafats pels collons.

-Referendum ? Els que facin falta. Recordeu que els territoris castellans de hispanoamérica, eran castellans, de cultura i parla castellana i malgrat tot, van declarar la guerra de independencia contra Espanya(Castella) i la van aconseguir. Que menys que un referendum. I Catalunya és un pais diferent. És una nació.