lo carrer del riu

29 de setembre, 2007

El Barça guanya al Llevant amb tres gols d'Henry i un de Messi (1-4)

Puyal 290907 El Barça ha fet per fi al camp del Llevant exactament allò que s’espera d’un candidat a guanyar la Lliga: sumar els tres punts i no deixar gaire marge a la sorpresa. També s’esperava això de l’equip blaugrana als camps del Racing i l’Osasuna, però allà no va estar tan fi, no va passar del 0-0. I justament per això el partit d’avui era un test que calia superar. Thierry Henry per fi ha marcat pel Barça. S'ha estrenat marcant tres gols en el Ciutat de València, el camp del Llevant.

El primer l'ha marcat en el minut 17 i el segon, en el 24, de la primera part. El tercer ha arribat en el minut 3 de la segona part.

Leo Messi també ha marcat en la segona part, en el minut 5. És el cinquè gol que l'Argentí fa a la Lliga, que només porta cinc jornades.

El Llevant ha marcat de penal en el minut 26 de la segona part.