lo carrer del riu

lo carrer del riu

31 de desembre, 2007

Resum de l'any 2007

A punt d'acabar l'any, un repàs del que ha estat el 2007, ens pot servir de crossa per encarar el 2008. La memòria és capritxosa, l'Alzheimer fa estralls i, potser, una ajuda no va malament.

2007, final de trajecte 2007, final de trajecte CATr

Sens dubte, el més significatiu de l'any ha estat el caos de Renfe rodalies. Però també l'arribada de Nicolas Sarkozy al palau de l'Elisi i l'adéu de Tony Blair de Downing Street; els efectes del canvi climàtic; la Fira del Llibre de Frankfurt; el judici pels atemptats de l'11-M, la crisi immobiliària als Estats Units; entre d'altres.

Un any després... Campions de res! Un any després... Campions de res! CATr

El Barça tenia la lliga guanyada, però bada a les últimes jornades i el campió és el Madrid. També queda eliminat de la Champions pel Liverpool, ja als vuitens de final; l'Espanyol, sense perdre cap dels 15 partits de la competició, cau per penals a la final de la Copa de la UEFA.

Rafel Nadal supera rècords i es proclama per tercer any consecutiu campió del torneig de Roland Garrós de tennis... Dani Pedrosa acaba sub-campió del món de MotoGP... La Copa del Rei del Barça de bàsquet, la Copa FIBA, primer títol europeu de l'Akasvayu Girona, el pas de Juan Carlos Navarro a l'NBA, el descens del Nàstic a Segona, els enrenous del Mundial de Fòrmula 1, l'adéu de l'avi Nicolau Casaus...

Resum musical 2007 Resum musical CATr

El 2007 ha estat un any carregat d'activitat musical, amb moltes novetats discogràfiques, amb infinitat de concerts, centenars de festivals i baixes destacades. Un any ple de música en el que la creativitat, una vegada més, ha guanyat la partida a la indústria. Un any de retorns sonats com els de Police i Led Zeppelin i de comiats plorats com el de Lluís Llach.