lo carrer del riu

lo carrer del riu

23 d’abril, 2008

ERC d'Amposta presenta una moció demanant a l'Ajuntament suport a la manifestació contra el transvasament

Un pas més d'ERC a les Terres de l'Ebre en la seva posició contrària al transvasament aprovat pel govern de la Generalitat, al qual pertanyen els republicans. L'executiva del partit a Amposta ha aprovat per unanimitat presentar al ple municipal una moció que reclama el suport de l'Ajuntament a la manifestació del 18 de maig contra el transvasament de l'Ebre cap a Barcelona.

El text es debatrà i votarà en el ple de dilluns que ve, en un consistori governat per CiU, on ERC i el PSC són a l'oposició. Segons la portaveu del grup municipal, l'exconsellera d'Ensenyament Marta Cid, la moció és "coherent amb el posicionament que sempre ha tingut ERC a Amposta i el territori contra qualsevol política d'aigua basada en els transvasaments".

Els republicans ampostins també demanen que el govern de la Generalitat lideri la taula per la sequera per "trobar solucions a la problemàtica de la sequera", però amb mesures que no incloguin els transvasaments o la interconnexió de xarxes, que "reforcen els desequilibris territorials" i "afecten de manera determinant el riu Ebre i el Delta". Cid és una dels dirigents territorials d'ERC que aniran a la manifestació del 18 de maig.