lo carrer del riu

lo carrer del riu

21 d’abril, 2008

ICV reprova les paraules de Baltasar contra la direcció del partit a l'Ebre, crítics amb la seva gestió

La portaveu adjunta d'ICV-EUiA al Parlament català, Dolors Camats, ha anunciat que es convocarà "aviat" la direcció de la formació a les Terres de l'Ebre, crítica amb el conseller de Medi Ambient, Francesc Baltasar, per explicar el seu posicionament favorable al minitransvasament de l'Ebre.

En roda de premsa, Camats ha argumentat que no comparteix "cap dels punts del comunicat" que els responsables d'ICV de l'Ebre van emetre la setmana passada, en què demanaven la dimissió de Baltasar per considerar que ha "menyspreat" al territori en la seva gestió de la sequera, i apostar per la interconnexió de xarxes.

"Des d'ICV desautoritzem completament el contingut del comunicat", ha afegit la portaveu adjunta d'ICV.

Camats ha aprofitat per treure importància a les declaracions que el propi conseller va fer després de conèixer el comunicat i en què recordava als qui no estiguessin d'acord amb la seva gestió de la sequera que "tenen les portes obertes per sortir de la formació".

"El conseller (Baltasar) està aguantant molta pressió, i encara que entenem les seves paraules, potser no era ni el lloc ni el moment per fer-les", ha confessat la portaveu adjunta ecosocialista.