lo carrer del riu

lo carrer del riu

14 de juliol, 2008

eMaragall demana 'calma' i 'generositat' (quina barra !!!) als mestres respecte a la llei d'educació

Ha enviat una carta als més de seixanta mil docents dels centres públics catalans eMaragall 140708 CATr El conseller eMaragall vol que l'avantprojecte de la llei d'educació s'aprovi sense entrebancs. Per aquest motiu ha escrit una carta als mestres i professors de les escoles públiques catalanes demanant-los 'calma i generositat' respecte a la nova normativa. N'ha enviat més de seixanta mil on hi explica els eixos bàsics de la llei i els objectius que la Generalitat vol assolir. Alhora demana consens per tirar endavant la normativa.

En la carta, el conseller assegura que 'ha arribat l'hora de decidir i d'emprendre un camí clar i definit per a l'educació de Catalunya' i demana als professors i mestres que siguin generosos per aconseguir el consens que en faci possible l'aprovació.

eMaragall diu als docents que és conscient de la pressió a la qual se'ls ha sotmès pel paper que l'escola té a la societat. Per això, els adverteix que 'la conjuntura no pot convertir-se en brúixola de l'educació'. Finalment, el conseller també parla de la necessitat de recuperar conceptes com l'autoritat, el respecte i la cultura de l'esforç.