lo carrer del riu

20 de juliol, 2008

La selecció catalana perd la Copa Amèrica d'Hoquei a Buenos Aires

L'Argentina guanya per 4-3, amb un gol d'or a la pròrroga CAT Hoquei 200708 CATr La selecció catalana ha perdut avui a la matinada la Copa Amèrica d'Hoquei contra la selecció argentina a Buenos Aires. El partit repetia la final de l'any passat a Recife (Brasil), guanyada també per l'Argentina. Tots dos equips s'han succeït en el marcador, i quan faltaven nou segons per a la fi del partit, l'Argentina ha empatat a tres. A la segona part de la pròrroga, un gol murri de Pablo Martín ha significat el desempat (4-3) i el títol per a la selecció argentina. La Federacíó Catalana de Patinatge forma part de manera oficial de la Confederació Americana de Patinatge, i participa en la Copa Amèrica des de l'any passat.