lo carrer del riu

lo carrer del riu

21 de juliol, 2008

Toc de diana a can Barça !!!

Toc de diana. Josep Guardiola ha fet despertar avui els seus jugadors a punta de dia. Cap a les sis del matí. No hi ha tocs de corneta ni hissada de banderes, però la disciplina s'ha convertit en un dogma sagrat al Camp Nou. Canvi d'hàbits. Canvi de cicle. La reanimació del Barça és qüestió de rigor.

Ni els treballadors més veterans del club blaugrana recorden quan els jugadors van quedar concentrats per entrenar a l'estadi a dos quarts de vuit. Guardiola tindrà a partir d'avui sis dies intensos per treballar amb la plantilla a Escòcia, però el tècnic va voler fer suar els seus futbolistes fins i tot abans de volar. Qüestió de principis i de credibilitat.

El Barcelona iniciarà avui el segon stage de pretemporada consecutiu a Saint Andrews. Tan semblant, tan diferent. D'una estada a una altra l'equip blaugrana ha canviat els fonaments. No hi serà ni Frank Rijkaard ni el seu cos tècnic; ni Ronaldinho ni Deco; ni tres dels campions mundials (Thuram, Zambrotta i Edmílson) amb què comptava llavors el grup. I "tenim la millor davantera del món", s'engrescava l'estiu passat Víctor Valdés, jugador que serà important en la nova tria de capitans que s'haurà de fer aquests dies en terres escoceses per organitzar el vestidor.