lo carrer del riu

lo carrer del riu

12 de setembre, 2008

De la Vega: "Ja n'estic fins al monyo de l'Ibarretxe!!!"

De la Vega 120908 CATr La vicepresidenta del govern espanyol, María Teresa Fernández de la Vega, ha aplaudit la sentència del Tribunal Constitucional contra la consulta popular proposada per Juan José Ibarretxe i ha assegurat que la unanimitat amb què s'han pronunciat els magistrats dóna la raó a l'executiu de José Luis Rodríguez Zapatero, que va presentar un recurs contra el pla del lehendakari.

"La sentència, com no podia ser d'una altra manera, no ens ha sorprès, sempre hem pensat que l'aventura del senyor Ibarretxe anava contra les regles del joc i que no prosperaria", ha dit la vicepresidenta en la compareixença davant la premsa posterior al consell de ministres. No ha calgut que cap periodista li demanés la seva opinió sobre la resolució judicial: ella mateixa ha anunciat que volia comentar-la.

Segons De la Vega, els ciutadans bascos "no mereixen ni volen propostes de confrontació". "Volen autonomia, recursos per al seu desenvolupament, però també volen respecte a les lleis i a la Constitució, dues coses que són compatibles", ha afirmat. Què bonic!!!