lo carrer del riu

lo carrer del riu

08 de setembre, 2008

Montilla nega cap legitimitat a Alfonso Guerra

El diputat espanyol el va acusar que formés part del front comú català per a aconseguir un nou finançament José Montilla 080908 CATr El president de la Generalitat de Catalunya, José Montilla, ha dit avui que el president de la comissió constitucional del congrés espanyol, Alfonso Guerra, no era cap veu representativa del socialisme, perquè només era un diputat sense responsabilitats. Ho ha dit en el primer programa d'El matí de Catalunya Ràdio dirigit per Neus Bonet. Guerra va acusar ahir el PSC per formar part del front comú català per a aconseguir un millor finançament.

Guerra va avisar Montilla que no podia fer operacions que va qualificar d'irresponsables, que tenen conseqüències complicades per al govern de Zapatero i que 'o s'és socialista, o no se n'és.' Montilla l'ha desacreditat: 'Ja no té el paper que va tenir en el passat. Avui és un diputat sense responsabilitats a la direcció federal del PSOE, té poques possibilitats d'intervenir.'

El president català ha reiterat que ja no és temps de declaracions, sinó que els governs espanyol i català s'havien de posar a negociar per acomplir l'estatut.