lo carrer del riu

08 d’octubre, 2008

El Sant Andreu guanya la Copa Catalunya

El Sant Andreu s'ha proclamat campió de la Copa catalunya després de vencer l'Espanyol (1-2) en el partit que s'ha disputat aquesta nit a l'estadi de la Devesa de Sant Carles de la Ràpita. L'Espanyol s'ha avançat al marcador al minut 25 gràcies a Jonatan Soriano. Al minut 40, Corral ha marcat pels quatribarrats. Ja a la segona part, el Sant Andreu s'ha avançat al marcador, gràcies a un gol de Guirado al minut 11.

Aquesta és la primera ocasió en que el Sant Andreu arriba i guanya la final d'aquesta competició. L'Espanyol s'ha presentat a final de la Copa Catalunya amb una majoria de jugadors del primer equip tot i que Tintin Márquez ha preferit reservar la majoria dels seus titulars per al proper partit de Lliga.