lo carrer del riu

lo carrer del riu

17 d’octubre, 2008

Gràcies, PNB !!! Gràcies, BNG !!!

PNB i BNG salven els pressupostos una altra vegada pressupostos 171008 RAC1 Els grups parlamentaris del PNB i BNG no presentaran esmenes a la totalitat dels pressupostos generals de l'Estat del 2009. Les dues formacions han arribat a un principi d'acord amb el partit socialista després d'un matí de llargues negociacions que seguiran durant el cap de setmana. Els portaveus dels grups polítics han assegurat que dilluns pot haver-hi un acord definitiu.

El portaveu del PSOE al Congrés dels Diputats, Jose Antonio Alonso ha assegurat que es tracta d'un "bon pacte que servirà per donar estabilitat política i econòmia a l'Estat espanyol". Alonso ha assegurat que s'han posat sobre la taula temes de transferències polítiques actives d'ocupació i investigació, desenvolupament i innovació al País Basc i sobre l'augment d'infraestructires a Galícia.

Amb els vots d'aquestes dos grups parlamentaris, el govern es garantitza l'aprovació dels pressupostos i el rebuig a les esmenes presentades per la resta de formacions polítiques (CiU, ERC-IU-ICV, CC, PP)

No sé com ho veieu valtros. Amb aquesta tropa anem servits!!! directe.cat: Els socis de CiU a GALEUSCAT salven els pressupostos a Zapatero.