lo carrer del riu

lo carrer del riu

23 d’octubre, 2008

ZP demana ajuda a les fades Flora, Fauna i Primavera !!!

Madrid parla amb la Casa Blanca, Obama i McCain per assistir a la cimera mundial El govern espanyol ha contactat amb la Casa Blanca i els equips dels candidats a les eleccions presidencials del pròxim 4 de novembre, el demòcrata Barack Obama i el republicà John McCain, per reivindicar la seva presència en la pròxima cimera del 15 de novembre a Washington, on es debatrà la reforma del sistema financer internacional.

Les mateixes fonts han assenyalat que l'executiu espanyol està fent les gestions diplomàtiques "en totes les direccions i a tots els nivells" per aconseguir una invitació a aquesta reunió, encara que han precisat que fins al moment no s'ha produït cap conversa entre José Luis Rodríguez Zapatero i Malèfica (George W. Bush).

Segons aquestes fonts, la decisió de Madrid de voler estar present en aquesta reunió no és "capritxosa", sinó que respon a raons objectives basades, en primer lloc, en el seu pes econòmic al món (és la vuitena potència mundial pel PIB) i en segon lloc, perquè el sistema financer espanyol ha sigut el que s'ha mantingut més fort davant la crisi. Wikipedia: La bella durmiente