lo carrer del riu

lo carrer del riu

03 de novembre, 2008

Continua el litigi sobre les obres d'Art del Museu Diocesà de Lleida

Marcelino Iglesias 031108 CATr El president del Govern d'Aragó, Marcelino Iglesias ha dit que costa defensar que la imatge de la patrona de Saidí continuï a Lleida. Segons Iglesias caldria que el bisbe de Barbastro fes complir la sentència respecte les obres de la Franja que segons ha assegurat representen un 5% del conjunt que té el Museu Diocesà de Lleida i que ni tan sols són les obres més importants. 'En la majoria dels casos són imatges locals de parròquies petites', ha dit el president aragonès. Segons Iglesias la sentència diu que les obres han de sortir de Lleida.

Iglesias també ha explicat que no es tornarà a presentar però ha afegit que no pensa deixar la política i que acabarà la legislatura.

Iglesias ha fet aquestes declaracions en una entrevista a Catalunya Ràdio on ha dit que de moment no ha pensat en ningú per al relleu però que quan arribi el moment ho farà com a secretari general de la formació a l'Aragó i d'acord amb els òrgans del partit. Per altra banda Iglesias ha dit que de moment descarta encapçalar la llista per Europa perquè les eleccions seran a la primavera i ell pensa acabar el mandat.

Iglesias ha dit que entén que Zapatero vulgui estar present a la reunió del G20 que es farà el 15 de novembre a Washington i en referència a les crítiques del PP que han dit que el president de l'executiu espanyol ha de ser un convidat de primera i no un indigent en aquesta cimera, Iglesias ha recordat que l'absència espanyola en aquestes reunions és culpa del PP que estaven al govern quan es va crear el G20.