lo carrer del riu

lo carrer del riu

24 de novembre, 2008

Detenen una noia per triplicar la taxa d'alcohol permesa i saltar-se un control policial

Els Mossos d'Esquadra van detenir el 15 de novembre una noia de 22 anys, veïna de Roquetes, com a presumpta autora de dos delictes contra la seguretat viària per conducció temerària sota la influència de l'alcohol. A més, la van denunciar per via administrativa perquè va donar positiu a la prova de substàncies estupefaents, presumptament opiacis i cocaïna. Segons els Mossos, la noia es va saltar un control de trànsit a la carretera C-12 i va patir una sortida de via, abans que fos interceptada pels agents.

La prova d'alcoholèmia que se li va practicar va donar "positiu penal" amb una taxa de 0,87 mg/l d'aire expirat, que triplica la legalment permesa. A més, va donar positiu presumptament en opiacis i cocaïna en la prova de drogues que també se li va fer. Per tot plegat, va quedar detinguda.

Això demostra que quan mos hi posem, millorem les "marques" dels mascles. Estan caient molts tòpics. Des del "Ah, és una dona!!!" indicant que no sabem conduir, ha plogut molt. I de pèl en tenim com lo que més! Lo que passa és que mos depilem, xatos !!!