lo carrer del riu

lo carrer del riu

04 de novembre, 2008

Maragall: "Hem viscut del conte, de la construcció i el turisme"

Maragall 041108 RAC1 Pasqual Maragall considera que Espanya no s'ha aplicat a evolucionar el model de creixement econòmic i per això els efectes de la crisi se senten i se sentiran amb força. "Hem viscut del conte, de la construcció i el turisme. Això té molt poc contingut intel·lectual, és una base molt fràgil, amb les primeres crisis te'n vas a baix", ha afirmat l'expresident de la Generalitat en una entrevista a RAC1.

Segons Maragall, a Nova York aquests dies per a seguir les eleccions a la presidència d'EUA, Espanya ha de dirigir ara els seus esforços cap a la investigació a fi de consolidar un nou model de desenvolupament, especialment en aquests moments de crisi, que preveu que pugui quedar enrere "d'aquí a tres o quatre anys".

Sobre la decisiva cita electoral als Estats Units, ha expressat el seu suport convençut a Barack Obama, a la campanya del qual va aportar una donació a través d'internet. "Crec que serà molt bo que guanyi i crec que ho farà". La gestió del president Bush l'ha puntuat amb "un zero". "És un pes per a qui ve al darrere", ha afirmat.