lo carrer del riu

lo carrer del riu

27 de novembre, 2008

ZP tornarà a donar els duros a quatre pessetes

Ha anunciat que el Consell de ministres aprovarà aquest divendres un real decret llei amb una dotació extraordinària d'11.000 milions d'euros amb càrrec als comptes del 2008, objectiu de la qual serà frenar la destrucció de llocs de treball i reactivar l'activitat econòmica.

Durant la seva compareixença a petició pròpia davant el ple del Congrés, Zapatero ha explicat que amb una part d'aquesta dotació es crearà un fons extraordinari d'inversió pública en l'àmbit local amb el que es crearan 300.000 llocs de treball. A més, l'executiu posarà en marxa diverses mesures dirigides a incrementar la cooperació de l'Estat amb els ajuntaments, a augmentar la inversió pública en l'àmbit local, a activitats d'I+D i, a la rehabilitació, a la millora d'instal·lacions vinculades amb la seguretat pública i a actuacions mediambientals.

Part de la dotació també es destinarà a mesures destinades a reactivar el sector de l'automoció, així com a millorar el finançament de les comunitats autònomes destinada a millorar els seus sistemes d'atenció a la dependència i de turisme social. Encara ens déu 200 € dels 400 que va prometre abans de les eleccions ? Ja no els veurem !!!