lo carrer del riu

lo carrer del riu

14 de gener, 2009

L'Audiència d'Alacant accepta el recurs de Kelme contra la sentència favorable a Oleguer

L'Audiència d'Alacant ha estimat el recurs d'apel·lació interposat per Kelme davant la sentència dictada per un jutjat d'Elx que donava la raó a Oleguer Presas en el seu contenciós contra l'empresa de calçat. L'Audiència considera justificada la resolució de contracte de Kelme al futbolista perquè estima que les declaracions fetes per Oleguer sobre De Juana Chaos, aleshores pres d’ETA, 'perjudicaven el bon nom' de la companyia de roba esportiva.

Kelme va anunciar el 8 de febrer de 2007 que rescindia el contracte a Oleguer per unes declaracions que va fer sobre De Juana Chaos. En un article escrit a VilaWeb i al diari Berria, Oleguer criticava la hipocresia i els 'espais obscurs' de l'estat de dret, que impedia la sortida de la presó del pres d'ETA malgrat que ja havia complert la condemna de divuit anys imposada.

Oleguer va denunciar l'empresa i el jutjat d’Elx es va pronunciar a favor seu, però ara l'Audiència d'Alacant ha estimat el recurs presentat per Kelme, per la qual cosa el futbolista no cobrarà la indemnització reclamada i haurà de pagar els costos del judici.