lo carrer del riu

lo carrer del riu

05 de febrer, 2009

Els alcaldes volen que Maragall pagui la factura de les vacances de febrer

Lo Rogle de Josep M. 050209 RAC1 L'Associació Catalana de Municipis (ACM) i la Federació Catalana de Municipis (FCM) ha demanat aquest dijous a la conselleria d'Educació de la Generalitat que pagui els casals i activitats complementàries que s'haurien de fer al febrer si es porta a terme la seva proposta d'avançar el calendari escolar una setmana i, a canvi, fer vacances d'hivern.

El president de la ACM i alcalde de Granollers, Salvador Esteve, ha demanat al govern català "tingui en compte el pressupost" que suposarà la modificació del calendari i ha advertit que la reforma no ha d'incrementar les despeses de les famílies ni les dels ajuntaments.

Tant Esteve, de l'ACM, com la FCM coincideixen en la seva primera impressió sobre la mesura, que "podria contribuir a dotar de racionalitat el calendari". Fonts de la FCM mantenen la federació veu de bon ull la possibilitat de modificar el calendari escolar ja que l'acostaria al que tenen països de l'entorn.

Les dues entitats municipalistes creuen que el departament d'Ernest Maragall "ha de consensuar la proposta amb la comunitat educativa al Consell Escolar", que ahir a la tarda va iniciar les reunions per abordar la iniciativa.

elPeriódico: Maragall proposa que les empreses facilitin que els treballadors facin vacances al febrer

Lo Rogle de Josep M.: Canvis al calendari escolar?

1 comentari:

Josep M. Raduà ha dit...

Gràcies per l'esment al bloc. L'apunt no deixava de ser una primera reacció a la notícia.
La meua sorpresa va ser assabentar-me que se n'havien fet ressò a RAC1.
Salutacions!