lo carrer del riu

lo carrer del riu

12 de febrer, 2009

La lluita interna pel control de la PDD es dirimirà als tribunals

La pugna interna entre la junta de la Plataforma pel Dret de Decidir (PDD) escollida a la darrera assemblea i la junta anterior, que es disputaven la representació de l’entitat sobiranista que va convocar les dues manifestacions a Barcelona del 18 de febrer del 2006 i l’1 de desembre del 2007, es resoldrà als jutjats a l’abril.

Durant l’audiència prèvia que es va celebrar dimarts, el jutge va admetre a tràmit la demanda dels crítics, encapçalats per Elisenda Romeu, que volen impugnar els estatuts i la direcció votats a l’assemblea del juny. La majoria de membres de l’antiga junta de la PDD no van acceptar els resultats en quedar fora de la direcció i l’associació va quedar en una situació d’impàs.

Davant d’aquest escenari, ambdues parts van iniciar un procés de mediació per mirar d’aconseguir una junta de consens, que es va trencar fa un mes. El sector oficial, abanderat per la portaveu, Mònica Sabata, donen per fet que la justícia els donarà la raó. Tenen un nou element a favor: el departament de Justícia ha inscrit al registre la nova junta i ja són els representants legals de l’entitat.