lo carrer del riu

lo carrer del riu

23 de març, 2009

CiU denuncia que el Govern estaria estudiant seriosament instal·lar el cementiri nuclear a Tarragona

Asseguren que l'executiu ja hauria adquirit els terrenys Els diputats parlamentaris de CiU per Tarragona han denunciat aquest dilluns que el Govern està estudiant poder ubicar el cementiri de residus nuclears a Vandellòs I o a l'àrea de les Camposines, a la Fatarella (Terra Alta), on l'executiu ja hauria adquirit un terreny. Els diputats nacionalistes s'han mostrat de nou contraris a la construcció d'aquest equipament a les comarques tarragonines, tal com ja van posicionar-se ICV i ERC, perquè 'ja hem cobert la quota de solidaritat en l'àmbit de l'energia'. La federació nacionalista ha titllat de 'poc coherents' les recents declaracions del delegat del Govern a Tarragona, Xavier Sabaté, a favor del cementiri, i li han recordat que el Parlament va aprovar una proposta de resolució contrària a l'equipament.

CiU pensa que el PSC hauria de preguntar als seus socis de Govern quin és el seu posicionament al voltant d'aquesta qüestió, ja que ERC i ICV van votar a favor de la proposta de resolució que mostrava el rebuig del Parlament al fet que el cementiri de residus nuclears s'ubiqués a Catalunya.

Ribera on line: ERC afirma que el problema de la possible instal·lació d’un cementiri de residus nuclears a la demarcació l’ha creat CiU

BLOC DE PERE MUÑOZ: QUI VOL UN CEMENTIRI NUCLEAR ?