lo carrer del riu

lo carrer del riu

10 de març, 2009

Esquerra Independentista comença la recollida de signatures per un referèndum intern a ERC sobre finançament

Uriel Bertran 100309 RAC1

Els corrent crític d'ERC Esquerra Independentista (EI), que lidera el diputat Uriel Bertran, ha començat aquest dimarts la recollida de signatures per convocar un referèndum intern a ERC sobre la posició del partit en relació amb el nou finançament. Segons explica aquest sector a través d'un comunicat, en les últimes setmanes més de 200 militants s'han ofert per col·laborar en aquesta recollida de signatures.

L'objectiu d'EI és que els militants decideixin sobre quina ha de ser la posició del partit envers el nou model de finançament, que en aquests moments s'està negociant.

El sector recorda que fa "set mesos" que es va acabar el termini que marcava l'Estatut, el 9 d'agost del 2008, i que de l'Estat "només arriben silencis i menyspreu cap a Catalunya". "ERC no es pot quedar de braços plegats i ha d'exigir que es conegui d'una vegada per totes el model de finançament definitiu i prendre una decisió al respecte amb el conjunt de la militància", afegeixen.

Esquerra Independentista recorda que els estatuts del partit permeten celebrar referèndums per sufragi universal dels afiliats per prendre acords en qüestions que es considerin fonamentals a petició del 10% dels militants.

Cap comentari: