lo carrer del riu

lo carrer del riu

27 de març, 2009

Més de 6.000 persones mostren el seu suport a la presentació d'una ILP a favor de l'autodeterminació

Les persones que han mostrat el seu suport a la presentació d'una iniciativa legislativa popular (ILP) per convocar un referèndum d'autodeterminació superen ja les 6.000, segons xifres facilitades per Catalunya Estat Lliure, entitat promotora de la ILP. Totes aquestes persones s'han adherit a la comissió promotora que durà a terme la campanya de recollida de signatures.

Segons que han assenyalat fonts de l'organització, aquest gran nombre d'adhesions suposa un "reforç" de cara al moment de presentació de la petició per dur a terme la ILP davant la Mesa del Parlament, fet que tindrà lloc en data encara no determinada, però dins del mes d'abril.

Un cop presentada la sol·licitud per dur a terme la ILP s'iniciarà la campanya amb l'objectiu de reunir en un espai breu de temps les 50.000 signatures necessàries per fer possible el debat parlamentari sobre l'aprovació d'una llei per la qual es convoqui un referèndum d'autodeterminació. Està en la voluntat dels organitzadors que aquest referèndum tingui lloc el 12 de setembre del 2010.

La ILP és una proposta de Catalunya Estat Lliure que compta amb la col·laboració de 10mil per l'Autodeterminació i Soberania i Progrés.