lo carrer del riu

lo carrer del riu

22 d’abril, 2009

eMaragall: "Fumen porros abans de classe més alumnes dels que admetem"

El conseller d'Educació, eMaragall, ha mostrat en una conferència la seva preocupació pel fet que hi hagi alumnes d'instituts que "arriben a les nou del matí havent fumat un primer porro". "I n'hi ha bastants més dels que ens diem a nosaltres mateixos", ha assegurat.

Aquestes afirmacions les ha fet durant una conferència de KPMG i Expansión en resposta a una consulta sobre la pèrdua de respecte dels alumnes als docents. "Aquesta manca de respecte ve donada, en part, pel fet que els alumnes saben més que els professors en qüestions com les noves tecnologies", ha explicat. "Com els han de respectar si la relació en la transmissió de coneixements s''inverteix?", es pregunta eMaragall. "En això s'ha de treballar", conclou.

eMaragall ha mostrat la seva preocupació per tot el que passa a les rodalies dels centres educatius. El conseller ha reconegut que la nova llei d'educació de Catalunya (LEC) ha de treballar sobre aquest aspecte que, segons ha reiterat, el preocupa tant com el que passa dins dels instituts.