lo carrer del riu

lo carrer del riu

19 d’abril, 2009

Jordi Pujol: "Ens hem de negar a acceptar les quatre veces que ens donen des de Madrid"

Pujol ha fet una crida als catalans perquè mantinguin la dignitat i no acceptin qualsevol oferta de finançament. En Mas, que hi era, ha pres nota i no ho farà com amb l'estatutet. Veces, veces, veces, veces 200409 RAC1

L'expresident de la Generalitat, Jordi Pujol, ha reclamat avui que Catalunya refusi de ple “les quatre veces que ens volen donar des de Madrid”, durant la celebració del Dia del Partit, que ha tingut lloc a Vic-Gurb i a la qual han anat unes onze mil persones.

Pujol ha rebutjat “el que ara ens proposen: donar-nos infraestructures, competències, serveis o aigualir TV3, a canvi que ens portem bé, que no reclamem més poder polític, que no reclamem ser tractats com una nació...; hem de ser capaços de resistir això sinó estem perduts com a nació i com a poble”. Així, Pujol ha fet una crida als catalans perquè mantinguin la dignitat i no acceptin qualsevol oferta de finançament.

CDC ha homenatjat, durant la festa del Dia de Convergència, els alcaldes i regidors d’aquests 30 anys d’ajuntaments democràtics.

2 comentaris:

Marcel·lí Paniví ha dit...

Este Pujol, és lo mateix que va ser President de la Generalitat vint i pico d'anys? Sí, no? Pues no ho semble pas... Com diria el Mini-Molina: "és radicalot". I ell mateix (de President, és clar) malparlaria de la "cultura del NO".
Pujolet, dis que sí, home, que això de dir No no fa en tu...

lo llaguter ha dit...

Consejos vendo!

El que no va fer mai ell (recordem allò del peix al cove) vol que ho fassin els altres.

Llàstima que de tot això en sortirem malparats tots.

Salut, Marcel·lí!!*!!

lo llaguter