lo carrer del riu

lo carrer del riu

12 d’abril, 2009

L'STEPV denuncia una 'campanya propagandística' per a contrarestar la vaga del 28 d'abril

L'STEPV ha fet públic que la conselleria d'Educació ha començat 'una campanya propagandística' en què anuncia l'augment del sou al professorat i ajudes a l'alumnat i a les famílies mitjançant de beques de llibres i de menjadors. La Plataforma per l'Ensenyament Públic va decidir de no sucumbir al 'xantatge' de Font de Mora i mantenir la vaga del 28 d'abril vinent. L'STEPV creu que la conselleria vol contrarestar-la amb 'estratègies publicitàries.'

El conseller va intentar evitar-la en presentar, el 8 d'abril passat, un document 'definitiu' en què responia a les reclamacions de la plataforma. Va advertir, però, que només es faria efectiu si es desconvocava prèviament la vaga. Per a la plataforma el document de Font de Mora 'no era tan nou' i, a més a més, demostrava els 'avenços nuls' i la 'immobilitat de la política educativa' de la conselleria d'Eduació. De fet, Font de Mora va dir que no hi admetria cap modificació. I és per això que la plataforma va decidir de no desconvocar la vaga. L'STEPV considera que el manteniment de la vaga 'ha desmuntat l'estratègia del conseller i del seu equip'.

Per al sindicat 'no és una casualitat que proliferen aquests tipus de comunicats des de la Conselleria d'Educació. Es tracta d'una campanya premeditada per a contrarestar la vaga del 28 d'abril i intentar transmetre una imatge positiva de la seua gestió.' Per a STEPV aquesta campanya publicitària de Conselleria posa de manifest la 'feblesa' i la 'por' del conseller Font de Mora, que va 'fracassar' el '8 d'abril passat en un intent 'desesperat' de donar una imatge negociadora davant l'opinió pública. Una imatge del tot falsa, segons l'STEPV perquè, segons que va advertir, el document que va presentar el 8 d'abril passat no era negociable.