lo carrer del riu

10 de maig, 2009

Barça 3 - Vila-real 3. La festa haurà d'esperar!

Puyal 100509

El Barça ho tenia tot de cara per a proclamar-se campió de Lliga, gràcies a la victòria de dissabte del València contra el Madrid a Mestalla (3-0). Però el Vila-real, que busca una plaça europea per a l'any vinent, ha sorprès l'equip de Guardiola i ha empatat al darrer instant (3-3), quan un Camp Nou ple de gom a gom ja començava a celebrar el títol. A manca de tres jornades, el Barça necessita sumar un punt per a proclamar-se campió. El Barça havia encarrilat el partit a la primera part, amb gols de Keita, Eto'o (màxim golejador de moment a la lliga, amb vint-i-vuit dianes) i Alves, i un de Llorente per als groguets. Però a la segona part, influïts per l'ambient de celebració a les grades (95.000 espectadors omplien l'estadi), el Barça ha cedit terreny al Vila-real, que ha escurçat distàncies gràcies a un penal d'Abidal (expulsat amb vermella directa), que ha transformat Mati Fernández, i un gol al descompte de Llorente. elPeriódico: El Vila-real frustra la celebració del Barça a l'empatar en el temps afegit (3-3)

FOTOGALERIA SPORT: Les millors imatges del partit