lo carrer del riu

lo carrer del riu

20 de juny, 2009

Esquerra Independentista rebutja entrar a l'executiva nacional d'ERC

Uriel Bertran, líder del corrent crític d'ERC Esquerra Independentista (EI), ha assegurat avui que no tenen cap intenció d'entrar a l'executiva nacional del partit mentre 'continuï l'estratègia política actual'. Ha exigit la sortida dels republicans del govern i ha apuntat com a objectius immediats 'superar l'autonomisme' i 'posar damunt de la taula una estratègia independentista'. L'assemblea política d'EI, que ha aprovat a migdia per majoria absoluta la seva ponència política, treballarà per aconseguir una majoria dins el partit en vistes a 'rebutjar el model de finançament' que proposi el PSOE.

L'objectiu de l'assemblea era donar un impuls al moviment, que pretén alhora rellançar Esquerra i recuperar la il·lusió dels seus militants i votants. Des d’EI es proposa un canvi d’estratègia per a ERC que consisteix a ‘tornar a l’independentisme de la credibilitat’.

Avui: Esquerra Independentista reclama a ERC que "superi l'autonomisme" i trenqui el tripartit "si el PSC imposa el finançament"

2 comentaris:

Anònim ha dit...

SOU MOLT MACOS,PERO TINC LA SENSACIO,QUE EL JOC DE LA "EQUIDISTANCIA" TAN SUAT A HORES D'ARA,TAN PUIGCERCOS,NO ES LO MILLOR PER VOSALTRES.
JUGANT AMB BCN.

lo llaguter ha dit...

"Consejos vendo?"

Tots som prou grandets per saber el que ens convè.

De bon 'rollo',

lo llaguter