lo carrer del riu

lo carrer del riu

16 de juny, 2009

Joan Puigcercós: “Zapatero especula amb l’estatut; és imperdonable”

Joan Puigcercós 160609 RAC1

El president d’ERC, Joan Puigcercós, creu que el president del govern espanyol “utilitza el Tribunal Constitucional com a espasa de Damocles”. Per això, serà culpable d’una possible retallada de l’Estatut per part del TC. Segons Puigcercós, Zapatero, ara mateix, pot desencallar-ho tot i fer que l’Estatut en surti indemne.

Sobre el termini de finançament fixat pel 15 de juliol, en una entrevista a RAC1, també ha dit: “Jo crec que hi ha un consens de tothom que això s’ha d’acabar per mal o per bé. No podem sotmetre ni a nosaltres mateixos ni a la gent d’aquets país a aquesta fatiga i aquest cansament. Ja n’hi ha prou. Aquests senyors tenien un compromís i l’han incomplert des del mes d’agost i se n’han volgut riure de nosaltres perquè no tenien res preparat el mes d’agost passat. Crec que han tastat una medicina en aquests mometns per part del PSOE que és veure’s a Madrid amb una certa solitud, amb un PP rampant, i ara és ‘correm-hi tots’ i el senyor Zapatero surt i fins i tot es permet fer-nos un ultimàtum. Veurem, però, si no hi ha uns recursos i el model que hi ha d’haver damunt la taula el 15 s’ha de tancar carpeta i a una altra cosa.”

“El senyor Zapatero està especulant, el senyor Zapatero utilitza el Tribunal Constitucional com a espasa de Damocles i ell vol alhora atemorir-nos a nosaltres i buscar la complicitat d’alguns sectors de l’Espanya profunda en què el PSOE i el PP comepeteixen per algunes franjes d’electorals.”

El bloc de RAC1: Tema del dia (16.06.09)