lo carrer del riu

lo carrer del riu

02 de juny, 2009

Més de mil persones omplen de gom a gom les Cotxeres de Sants per escoltar Carretero

Les Cotxeres de Sants plenes de gom a gom, amb més de mil persones, han rebut aquest dimarts al vespre Joan Carretero en l'acte de presentació a Barcelona del que, per ara, és la seva associació. Com ja ha fet en altres comarques, sense gaire repercussió mediàtica, ha comparegut davant dels afiliats i dels interessats a adherir-se al seu moviment per exposar la seva idea de presentar una candidatura "d'ampli espectre" a les eleccions al Parlament de 2010, amb l'objectiu d'acabar portant la cambra catalana a declarar la independència.

Tot i que l'acte era privat, obert només als interessats a participar del moviment però no a les càmeres i les gravadores dels periodistes, l'exconseller i ja exmilitant d'ERC ha atès la premsa abans d'entrar a l'acte. Ha reiterat la seva intenció de presentar-se a les eleccions de 2010 i ha fet una "crida" als independentistes perquè es "reagrupin". També s'ha negat a comentar la campanya de les europees, que ha assegurat que no segueix. "No faré propaganda gratuïta a ERC", ha puntualitzat.

Per a la presentació, Carretero ha comptat amb la presència d'Heribert Barrera, que ja li va donar suport explícit en un article publicat a l'AVUI.cat i que aquest dimarts comparteix la taula amb l'exconseller.

Heribert Barrera: Oportunitat i viabilitat de la proposta de Joan Carretero

Víctor Alexandre: Esquerra, partit conservador