lo carrer del riu

lo carrer del riu

03 d’agost, 2009

José Zaragoza no es manifesta ni a favor ni en contra que els socialistes catalans tinguin grup propi al Congrés

José Zaragoza 030809 RAC1

José Zaragoza ha dit en una entrevista al Món a Rac 1 que Catalunya ha aconseguit els millors acords gràcies als vots dels socialistes espanyols al Congrés dels diputats. En aquesta línia ha afirmat que amb el PP al govern estatal "no hi ha res a fer" i que per a Catalunya "el PP és l'adversari".

Així ha parlat del paper important que desenvolupen els socialistes espanyols a la cambra baixa i de quina manera en surten beneficiats els ciutadans de Catalunya. "La reforma de l'Estatut, el retorn dels papers de Salamanca i l'acord de finançament, s'han aprovat amb els vots dels diputats del PSOE a Madrid", ha sentenciat Zaragoza, exemplificant alguns dels acords aconseguits des de Madrid i que han fet "avançar" Catalunya.

D'aquesta manera ha acabat la resposta quan se li ha preguntat sobre la possibilitat de formar un grup propi dels socialistes catalans a Madrid, tal i com li agradaria a Antoni Castells. Zaragoza ha tret importància a les paraules del conseller d'Economia i no s'ha mullat de si li agradaria o no que el PSC tingués grup propi al Congrés.